Kesäkuun sisustus

Kesäkuun sisustus ja inspiraatiot

Kesäkuussa nautitaan auringosta, ulkoillaan ja odotellaan kesäloman alkua.

Vaikka mökkikausi on ehkä aloitettu jo aika päivää sitten voi olla, että toisilla se on vasta edessä. Oli mökki uusi tai vanha, saattaa mielessä olla sisustuksen uudistus. Mökin sisustaminen vanhoilla, perityillä tai uusilla huonekaluilla on hauskaa puuhaa. Monien eri tyylien sekoittaminen ei välttämättä ole kaikkien juttu, mutta jos olet perinnyt vanhoja huonekaluja on niissä usein aina tarina.

Mökilläni on vaarini vanhat lepotuolit 50-luvulta. Ne olivat hänen päiväuni tuolinsa, jossa hän nukkui melkein päivittäin. Tuolien kankaiden vaihto oli edessä ja aloitin purkamaan vanhat kankaat yms. pois. Ajatuksena oli verhoilla tuolit itse, mutta lopulta vein ne verhoilijalle. Niistä tuli todella ihanat ja monet päiväunet on niissä vaarinikin jälkeen nukuttu.

Kesäkuun inspiraatio
Kesäkuun sisustus

Mökin sisustamisessa kannattaa huomioida muutamia asioita. Onko mökissä peruslämpö talvella, onko yöpymispaikkoja vieraille, juokseva vesi, sähkö ja millaiset ovat ruoanlaittomahdollisuudet.

Sisustamisessa kannattaa suosia puisia huonekaluja, koska ne kestävät kosteutta ja kylmää. Huonekaluja voi kysyä sukulaisilta ja ystäviltä tai ostaa kirpputoreilta. Sisustusta suunniteltaessa kannattaa miettiä mitä tyyliä ja värimaailmaa haluaa mökissä olevan. Huonekaluja voi ostaa edullisesti puuvalmiina ja käsitellä ne oman maun mukaan. Esimerkiksi Ikean Ivar sarjasta löytyy tällaisia tuotteita.

3D visualisointikuva keittiöstä

Keittiön sisustukseen voi luoda rennon fiiliksen räsymatoilla ja erilaisilla tuoleilla.

3D visualisointikuva olohuoneesta

Olohuoneen ja makuutilan väliin voi asentaa erilaisia tilanjakajia, jolloin sisustukseen saa luotua persoonallista ilmettä.

3D visualisointikuva makuuhuoneesta

Makuuhuoneen sisustamiseen ei välttämättä tarvita paljon huonekaluja. Yksinkertainen on kaunista.

3D visualisointikuva

Jos kaipaat apua mökin tai muun tilan sisustamisessa, niin autan sinua mielelläni. Ota yhteyttä!

Heinäkuussa lomaillaan, joten toivotan kaikille aurinkoista ja leppoisaa kesää!

Räsymatto/Taloon
Ruukku/Ikea
Seinähylly/Ikea
Sohva/Ikea
Kori/Ikea
Seinäkaapit/Ikea
Sänky/Ikea
Sohvapöytä/Jysk
Matto/Ikea
Ruokapöytä/Ikea
Pussilakana/HM Home
Tyynynpäälliset/Jotex
Tuoli/Ikea