Sisusta syksyn väripaletti omaan kotiin

Kesästä on enää muistot jäljellä, sillä syksyhän on jo hetken kolkutellut ovea. Upea värikäs luonto on täynnä ihania ruskan värejä. Niistä voi helposti valita muutama suosikkeja ja käyttää niitä sisustuksessa. On tärkeätä, että koti on sellainen paikka jossa viihtyy. Joskus on kuitenkin kiva tehdä pieniä muutoksia ja esimerkiksi värien vaihtaminen tekstiileissä on helpoin tapa aloittaa. Sisustukseen voi lisätä pehmeitä tyynyjä sekä lämpimiä villahuopia sillä pieni ilmeen kohotus uusilla tekstiileillä on melko vaivatonta toteuttaa. Myös muutama värikäs kynttilä tai raikas kukkakimppu saavat aikaan ihmeitä.

Myös huonekalujen materiaaleissa on tummia puunsävjä, joilla saa lämpöä sisustukseen. Jos et omista puisia huonekaluja voit hyvin maalata tehosteseinän tai miksei kaikki seinät. Maalivalmistajilla on ihania kuvia, joista voit inspiroitua. Kuvissa on yleensä ilmoitettu niissä käytetyt sävyt.

Rauhallinen ja tyylikäs keittiö, joka kestää aikaa.

3d-visualisointikuva

Tummanruskea puu tuo lämpöä sisustukseen.

 

Kun ulkona pauhaa myrsky ja sade ropisee ikkunalautaan, silloin on ihanaa käpertyä lämpimään villahuopaan ja katsoa palavia kynttilöitä.

Jos tarvitset apua tilan suunnittelussa, sisustamisessa tai muussa, niin autan sinua mielelläni. Ota yhteyttä!

Ihanaa syksyn jatkoa sinulle!

Michaela

 

Sohva/Formverk
Matto/Formverk
Pöytä/Formverk
Nojatuoli/Jalkavalaisin/Finnish Design Shop
Kattovalaisin/Formverk
Tyyny kirjava/Fem Living
Tyyny sininen/Jotex
Tyynyt/Ellos
Maljakot/Ellos
Valokuva/Funzidesign
Nojatuoli Vepsäläinen
Valaisin/Muuto
Kynttilä/HM Home
Villahuopa/Ellos