livingroom 3D

Upeita sävyjä sisustukseen vuoden 2021 trendiväreillä

Pantone Color Institute on valinnut 2021 trendiväreikseen upean keltaisen ja harmaan, Tikkurila taas ihanan sinisen. Näiden värien sanomana on valoisuus, ystävällisyys sekä parempi huominen ja toivo.  Näillä väreillä saat lisättyä raikkautta ja uutta ilmettä sisustukseen ja miksei omaankin lookiin.

Sisustuksen väripaletti

Tiesitkö, että sisustuksen trendikäs väripaletti rakentuu vahvasti niin muotinäytöksistä kuin maaliteollisuuden valinnoista. Yllä mainittujen värien lisäksi muita esille nousevia trendivärejä ovat maanläheiset värit, murretut punaiset sävyt, pastelli- sekä aksenttivärit.

Sisusta maanläheisillä väreillä

Maanläheiset beiget, greiget, ruskeat ja murretut punaiset tuovat lämpöä sisustukseen. Nämä värit sopivat kaikkiin tyyleihin ja makuihin. Lämpimät värit tuovat sisustettavan tilan lähemmäksi luontoa. Ne ovat erttäin hyvä perusta rauhalliseen tyyliin ja ovat helposti muunneltavissa.

 

Hurmaavat pastellit

Pastellitrendi jatkaa kulkuaan kevyen raikkailla sävyillä mm. mintunvihreällä ja keltaisella. Näitä sävyjä käytetään mielellään isommilla pinnoilla, mikä luo elämänmyönteisen ja hyvin persoonallisen tunnelman sisustukseen.

Pirteät tehostevärit ja rauhoittavat siniset

Tehostevärit ovat käytössä myös sisustuksessa. Jo aiemmin suositut laventelin liila ja keltainen nousevat kevään trendeissä suosituimmiksi sävyiksi. Jos haluat pirteyttä tilan ilmeeseen, onnistut näillä kahdella värillä varmasti. Molemmat värisävyt toimivat hyvin sekä luonnonläheisten värien kanssa että lempeiden pastellien kanssa.

Viileät ja rauhoittavat sinisen sävyt ovat suosiossa vuodesta toiseen. Erityisesti hillityt sinisen sävyt, jotka taittuvat vihreään tai harmaaseen ottavat nyt sisustuksessa tärkeän roolin. Myös nämä sävyt sopivat hyvin maanläheisten sävyjen skaalaan tuoden viileän ja ilmavan tunteen.

Mitkä värit valitsen sisustukseen

Jokaisella meistä on lempivärit, joissa viihdymme, mutta vaihtelu virkistää niin kuin sanotaan. Joskus saattaa tulla tunne, että nyt kaivataan uudenlaista energiaa tilaan. Voit aloittaa miettimällä esim. millaista tunnelmaa haet, millainen on tyylisi, kaipaatko väriä elämään vai viihdytkö maanläheisten värien seurassa.

Jos tilasi värimaailma on vaalea voit helposti lisätä muutamia tehostevärejä. Aina ei tarvitse lähteä tekemään suuria muutoksia, vaan hyvään alkuun pääsee jo tekstiilejä ja sisustusesineitä vaihtamalla.

Näillä upeilla trendiväreillä voit uudistaa sisustuksesi ilmettä. Ota rohkeasti yhteyttä mikä sinua ikinä mietityttää sisustuksen tiimoilta, autan sinua mielelläni, Ota yhteyttä!