Vuoden 2022 sisustustrendit

Pantone Color Institue valinnut vuoden 2022 trendivärikseen Very Peri -violetin ja Tikkurila tummanruskean, joka kantaa nimeä Tuulihaukka. Ehdoton hittiväri on nyt ruskea ja sen eri sävyt.

Vuoden 2022 sisustustredeissä keskitytään tilan käyttöön, mm. miten tilaa käytetään kotona työskentelyyn. Tietoisuus kestävästä kehityksestä on saanut meidät tekemään harkittuja hankintoja, jotka kestävät aikaa ja ovat ympäristöystävällisiä. Koska olemme paljon sisällä, kaipuu luontoon on vahva. Muita sisustustrendejä ovat esim. huonekalujen pyöreät muodot sekä paksut ja pörröiset tekstiilit. Valaisimet ovat näyttäviä ja suuria. Mikäli kapaat eri värejä voit käyttää neon -valaisimia. Nurkista saattaa löytyä vanha laavalamppu, joka toimii hyvin. Maalaisromantiikka ja eri tyylien sekoittelu on vahvasti nousussa.

Pantone Color Instituten väri on Very Peri

Tikkurilan väri on Tuulihaukka L478

Tikkurilan Tuulihaukka sävyiset seinät tuovat huoneeseen lampimän ja syleilevän tunnelman.

Koska luontoon halutaan olla kytköksissä, tuodaan se vihreänä värinä pinnoille. Maalaamalla seinät sekä ympärillä olevat kalusteet samalla sävyllä saadaan tilaan tyylikäs vaikutelma. Myös viherkasveilla sekä luontoaiheisilla tapeteilla saadaan tilaan rauhoittava tunnelma. Vihreä väri vaikuttaa myönteisesti niin mielialaan kuin stressiinkin.

Nyt sisustuksessa käytetään neon valaisimia. Niillä saa luotua leikkisyyttä ja tunnelmaa tilaan kun tilaan. Myös kookkaita valaisimia käytetään paljon, ne toimivat katseen vangitsijoina.

Eri tyylien sekoittaminen on pinnalla, mutta jos kaihdat tyylien sekoittelua, eri värejä ja runsautta, voit silloin turvautua skandinaaviseen sisustukseen lisättynä japanilaisella estetiikalla, se on varma ja tyylikäs valinta.

3d kuva keittiö t

Rustiikki ja maalaisromantiikka luovat persoonalista ja rentoa ilmettä.

Näillä sisustustrendeillä saat uudistettua sisustuksesi tyyliä. Ota rohkeasti yhteyttä mikä sinua ikinä mietityttää sisustuksen tiimoilta, autan sinua mielelläni, Ota yhteyttä!