Vaalea ja raikas keittiö

Olin pitkään suunnitellut keittiöremonttia, koska keittiömme ei mielestäni ollut toimiva. Remontti oli kuitenkin jäänyt suunnitteluasteelle, koska sen toteuttaminen tuntui työläältä ja kalliilta.

Oli varsinainen onnenpotku, että tapasin Funzi Designin Michaela Raikamon sattumoisin asuntoesittelyssä. Sain hänen korttinsa ja muutaman päivän kuluttua sovimme tapaamisesta keittiössämme. Alusta asti oli helppo asioida Michaelan kanssa. Hän todella kuuntelee, ymmärtää, tekee hyviä kysymyksiä ja ehdotuksia sekä toimii. Oli hauskaa katsoa ja kuunnella ammattitaitoista sisustussuunnittelijaa työnsä ääressä. Olin todella iloinen siitä, että Michaela tuli kanssani ostamaan keittiön Ikeasta. Ostoslista oli melko pitkä – toistakymmentä kaksipuolista sivua! Keittiön kivitasojen lisäksi hän mittasi ja tilasi välitilan lasit sekä valvoi niiden asennuksen. Hänen ammattitaitoinen apunsa oli korvaamaton remonttimme onnistumiselle.

En ole koskaan aikaisemmin turvautunut sisustussuunnittelijan apuun. Michaelan kanssa remontin toteutettuani voin vain ihmetellä miksi. Voin lämpimästi suositella Funzi Designia kaikille remonttia suunnitteleville.

Tuuli Lehtisalo, Espoo