Uuden kodin sisustussuunnittelu ja remontointi

Olin juuri ostanut asunnon (3h ja keittiö, 62 m²) vuonna 1964 rakennetusta kerrostalosta joka oli kylpyhuonetta lukuun ottamatta alkuperäiskunnossa, minulla oli kiire saada asunto remontoitua, aikaa minulla oli 3 viikkoa. Olin juuri myynyt vanhan asunnon jossa oli vuoden aikana ollut mittava remontti ja jo ajatus remontista sai minut hermoromahduksen partaalle, en olisi kestänyt yhtäkään remonttiprojektia enää.

Soitin siis Michaelalle ja hänen avullaan ja kontakteillaan remontti sujui mutkitta ja onnistui kolmessa viikossa. Asunnossa uusittiin keittiö, purettiin seiniä ja kaikki pinnat uusittiin. Michaela suunnitteli keittiön ja uudet vaatekaapit koko asuntoon, hoiti yhteydenotot ja lupa-asiat isännöitsijän kanssa, järjesti asbestikartoituksen, löysi remonttifirman jolla oli mahdollisuus tulla lyhyellä varoitusajalla, hän kävi rautakaupassa hakemassa näytteitä sekä valvoi remontin kulkua jne. Jos joskus olin luovuttamassa, hän tsemppasi ja jopa hoiti koiraa kun tuli sellainen tilanne, että asentajien piti käydä asunnossa ja koira oli paikalla.

Michaela suunnitteli ja sai toteutettua minulle kauniin asunnon joka on myös käytännöllinen. Ilman Michaelaa olisin vieläkin remonttipölyssä. Hän miettii asiat asiakkaan näkökulmalta ja voin lämpimästi suositella Funzi Designia ja Michaelaa.

Kati