Päätimme viimein uusia jo neljä vuosikymmentä nähneet vaatekaappimme rivitaloasunnossamme. Halusimme erityisesti lisätilaa ja parantaa kaappitilojen käytettävyyttä. Koska kaikkiin mahdollisiin kaappivaihtoehtoihin tutustuminenkin vaikutti jo työläälle, päätimme kääntyä ammattilaisen puoleen.

Ensimmäinen tapaaminen Michaelan kanssa järjestyi todella nopeasti ja hän tuli meille kotiin katsomaan nykyisen tilanteemme ja kuulemaan toiveemme. Meille tärkeä asia oli, että myös remontin tekijät järjestyisivät Michaelan kautta ja että he olisivat luotettavia alan ammattilaisia. Saimme pian ensimmäisen tapaamisemme jälkeen jo ensimmäisiä luonnoksia ja ehdotuksen kaappien toimittajasta. Myös remonttimiehet ja aikataulut selvisivät nopeasti.

Remontti eteni koko ajan sovitussa aikataulussa ja olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Ilman Michaelan asiantuntevaa apua emme olisi itse osanneet ottaa kaikkea huomioon. Emme myöskään olisi arvanneet, kuinka iso osa remonttia on myös yhteydenpito eri ammattilaisiin, kuten tavarantoimittajaan, remonttiyritykseen ja sähköurakoitsijaan. Michaela hoiti tämänkin kaiken puolestamme.

Voimme lämpimästi suositella Michaelaa ja Funzi Designia!

Annamari ja Vesa